3 x 10 poäng

Jag måste få börja dagens text med att skryta lite. I går när jag tittade på ”På spåret” så lyckades jag ta alla tre resmålen på tio poäng! Jag brukar alltid bli stressad av resorna och då låser sig hjärnan på mig men i fredags var jag riktigt på hugget. Det enda dåliga med mina tre tior är att jag inte kommer att kunna upprepa dem så det blir inget mer ”På spåret” för mig…. 🙂

Från och med ikväll och fyra dagar framåt så är hustrun och jag barnfria eftersom båda killarna är hos mormor och morfar nu. Jag minns faktiskt inte när nåt sånt här inträffat tidigare? Det kan mycket väl vara första gången det sker för oss. Att vara tillfälligt barnfri känns jättebra men jag var superstressad när jag och 11-åringen i eftermiddags tog tåget till Göteborg för att sätta honom på tåget till mormor och morfar. Inte stressad för att jag oroade mig över att han skulle vara borta utan stressad över att behöva ta Öresundståget upp till Göteborg och pricka en anslutning där. Jag var så stressad att jag behövde ta lite ”vid behovs”-medicin innan vi åkte.

Jag har varit väldigt trött sista tiden, med tanke på att jag varit förkyld så är det kanske inte så konstigt, men även de senaste dagarna så har jag haft ett stort sömnbehov. Natten till igår sov jag nio timmar sen vilade jag drygt en timme på förmiddagen innan jag åkte till Göteborg med 11-åringen och i dag gick jag och la mig vid 20 eftersom jag var så trött. Jag lyckades dock inte slappna av tillräckligt för att sova så jag gav mig på att blogga istället.

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
WTF is Brexit?
Om Brexit, UK, GB och det Brittiska samväldet
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Blakemar Briars
Hur ett proffs gör en pipa
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
http://villblifrisk.com/3-x-10-poang/
Twitter
INSTAGRAM