400

Dansandet i går var en ren katastrof, det gick riktigt dåligt för mig. Alla andra fick grundstegen att stämma och kunde börja träna in nya turer men jag tragglade på med grunderna – dessutom utan att få ordning på dem. Jag har dock kommit så långt att jag vet hur jag ska göra och vad jag gör för fel, nu känns det som att jag tänker för mycket när jag försöker.

För dem av er som likt mig inte orkade titta på Superbowl i natt så finns ett sammandrag nedan.

Idag har vi haft vinterväder här, ganska kallt (-8,5˚ i morse) men klarblå himmel. Jag har promenerat en sväng men det blev en kortare runda än vanligt eftersom jag tänkte lägga tid på att träna dans. När jag skulle dra igång i gamla köket så visade det sig att rörmokaren (kunde komma loss snabbare än beräknat från sina andra åtaganden) behövde vara där och jobba. Han fixade både med sina rör och de rör elektrikerna sen ska använda sig av. Han var inte där hela tiden men vetskapen att han kunde komma in i rummet när som helst gjorde att jag skrotade dansplanerna.

Jag brukar säga till andra, och mig själv, att jag inte bryr mig om antalet prenumeranter på min YouTube-kanal om piprökning men jag måste erkänna att det inte riktigt är sant. Jag har precis kommit upp i 400 prenumeranter och det känns väldigt kul att komma dit. De sista prenumeranterna har varit sega, jag har varit uppe i 399 ett par gånger men sen tappat några och ”rasat” ner till 396 men nu har jag i varje fall nått 400. Förhoppningsvis kan jag kanske få några till så att jag har marginal att klara några uppsägningar utan att rasa ner under strecket igen.

Jag rundar av med några bilder från igår och dagens promenad. Bilderna visar bland annat en av tackorna i stallet som tycker tillvaron är trist och vill hålla lite koll på vad som händer runt omkring sig. Förhoppningsvis kan vi slakta Sid denna eller nästa vecka och då får tackorna i stallet flytta ner till kompisarna i fårhuset igen. Bilden på elden och kaffepannan är bara en dokumentation av en stenhäll som dykt upp under en eldstad jag anlagt i skogen. När jag började elda där i höstas hade jag inte koll på att där fanns en sten, den såg jag för första gången i går. Jag tror att den frusit upp på grund av kylan och det släckvatten jag hällt på brasan den senaste tiden.

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
WTF is Brexit?
Om Brexit, UK, GB och det Brittiska samväldet
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Blakemar Briars
Hur ett proffs gör en pipa
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
http://villblifrisk.com/400-2/
Twitter
INSTAGRAM