Avloppspanik II

Arbetet med att anlägga vårt nya avlopp fortskrider och jag skulle vilja sammanfatta läget med orden Helvetes jävla skit!!”. Det går med andra ord inte så bra och tills vi fått hit nån som kan spränga bort en bergknalle där avloppstanken ska ligga så är vi hänvisade till utedasset. Vi är lovade en sprängare på måndag men entreprenören jobbar på att få hit en redan till morgondagen. Vi får se. I dagsläget mynnar vår avloppsledning i en grop i marken så vi har möjlighet att köra diskmaskinen och duscha, det är bara toabestyren som är problematiska.

Som lök på laxen så har hon som hyr en stallplats av oss meddelat att hon tänker sälja sin häst, Brynja. Om vi inte får tag på en ny hyresgäst så innebär det att Pirana blir ensam häst på gården. För att hon ska slippa gå ensam i hagen, det är inte bra för henne och dessutom inte tillåtet, så får vi nog skaffa (köpa/låna) en häst till. Fler egna hästar innebär större kostnader och mer arbete men det är nog inte så mycket att be för om vi vill behålla Pirana – och det vill vi. En ny häst behöver inte innebära ännu ett russ utan det funkar ju lika bra med en ännu mindre häst, till exempel en shetlandsponny.

Redan innan problemet med bergknallen och Brynja dök upp så hade jag en tung dag och kände mig väldigt orkeslös. Tyvärr har jag haft en del ”måsten” att klara av idag så den tid jag inte ägnat åt avloppet har jag inte riktigt kunnat ta det lugnt på. Mina ”måsten” har inte varit några stora projekt, mest vardagsgrejor, men av sån karaktär att jag inte kunnat skjuta upp dem (längre). Allt som har gått att skjuta på är flyttat till morgondagen, eller nästa vecka, i förhoppningen att jag är piggare då.

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
WTF is Brexit?
Om Brexit, UK, GB och det Brittiska samväldet
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Blakemar Briars
Hur ett proffs gör en pipa
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
http://villblifrisk.com/avloppspanik-ii/
Twitter
INSTAGRAM