Det lossnade med lammköttet!

Igår hämtade jag vårt lammkött på Öströö men tyvärr blev hämtningen, och även utlämning senare under kvällen, av nån anledning stora stressmoment för mig. På det stora hela gick allt bra men jag var ändå helt slutkörd vid 19 och la mig en halvtimme senare.

Innan jag körde iväg till Öströö så kunde jag till min stora glädje konstatera att vi sålt elva lammlådor, d.v.s. fem och ett halvt lamm. Försäljningen tog sig efter två Facebookinlägg från min sida (ett på min egen sida och ett på en sida som heter ”Händer i Getinge”). När jag kommit hem och höll på att lämna ut kött så ringde det dessutom en kille och ville ha ett halvt lamm, så vi landade på tolv sålda lådor. Köttförsäljningen gick med andra ord bra till slut! Vi har fortfarande några skinn kvar som jag hoppas vi lyckas sälja vad det lider men de klarar ju lagring betydligt bättre än kött.

Idag har jag varit i Varberg och hälsat på en kompis (och levererat lammkött). Vi fick säsongens första snö i morse så jag var lite orolig för trafikkaos på E6:an men vid lunchtid sken solen och vägbanorna var torra. Utöver att inbringa reda pengar så gav resan till Varberg mig också en anledning att klä upp mig lite.

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Nelly´s garden
En bra blogg
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
http://villblifrisk.com/det-lossnade-med-lammkottet/
Twitter
INSTAGRAM