Don´t poke the fire stupid!

På fredagar brukar jag städa lite här hemma, dammsuga och torka golvet I köket men eftersom det var min födelsedag i går så firade jag med att hoppa över städningen (tills idag). Som vädret har varit den senaste tiden skulle dock golvet i hallen, köket och kontorsrummet (gamla köket) behöva torkas dagligen. Det är katten som skitar ner när han kommer in utan att torka av sig om tassarna.

Förutom att strunta i städningen så firade jag födelsedagen med en laxtallrik från Lyngalax (god men lite snålt tilltagen) och med presenter från hustrun och barnen. Den present som var roligast var en t-tröja hustrun tryckt upp åt mig. Tröjan är ett internt familjeskämt som har sitt ursprung i en pipvideo jag la upp på min engelskspråkiga kanal för några veckor sen. Jag tyckte hur som helst att tröjan var hysteriskt rolig!Allt regn som kommit de senaste veckorna har gjort stigarna i Biskopstorp väldigt blöta så jag förlade gårdagens träning (i form av en långpromenad) till skogsvägarna kring Fröllinge. Vägarna där är lite för hårda (sprängsten) för att mina ben ska trivas att springa på dem men att promenera går bra. Naturen är inte heller lika fin som i Biskopstorp eftersom det mestadels är produktionsskog men på ett ställe fanns det riktigt gammal skog med helt enorma granar (och en rejäl ekstubbe). Trots att omgivningarna inte var så vackra lyckades jag dock ta några intressanta bilder.Nu har våra nya höns flyttat in, det blev fyra stycken (inklusive en tupp) och de är en korsning av dvärgkochin och dvärgwyandotte. Än så länge är de rätt skeptiska till mig och barnen men enligt uppgift är det väldigt sociala höns.

Jag avslutar med en artikel från dagens Hallandspost och ett ljus. Texten handlar om att man ska öka teknikundervisningen i skolorna och den illustreras med ett foto taget på KomTek i tisdags – ett foto som visar 8-åringens händer och hans senaste skapelse.

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
WTF is Brexit?
Om Brexit, UK, GB och det Brittiska samväldet
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Blakemar Briars
Hur ett proffs gör en pipa
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
http://villblifrisk.com/dont-poke-fire-stupid/
Twitter
INSTAGRAM