Dörrar

Jag skrev inget om det när jag bloggade i måndags men då var jag orolig att jag höll på att bli förkyld. Jag kände mig trött, hängig och hade bomull i huvudet men jag vet att jag får såna symptom när jag sovit för lite så jag tillbringade många timmar sovandes i soffan och det verkar faktiskt ha hjälpt. I går morse kände jag mig bättre och jag blev ännu piggare under dagen så när jag sen gav mig ut och sprang efter lunch kände jag inte av nåt alls. Medan jag knöt skorna så velade jag lite kring vilken runda jag skulle ta men det blev min 13-kilometersrunda och det var ett bra val! En härlig sväng på varierat underlag, lite stum i benen i början men efter några kilometer släppte det och sen kändes det bara bättre och bättre hela tiden. Jag klockade inte turen men det kändes som om jag sprang ganska fort, i varje fall med mina mått mätt.

Från och med idag så har jag möjlighet att ta tid när jag springer för klockan jag köpte på nätet förra veckan har kommit. Trots att klockan är ganska okomplicerad så har jag ännu inte riktigt fått kläm på hur den fungerar fullt ut men jag har i varje fall lyckats ställa in rätt tid på den. När jag beställde den så tänkte jag att jag bara skulle ha den på mig när jag springer men nu när den är här så blir det nog så att den får bli min vardagsklocka. Det får mig att känna mig som en löpare att ha den på armen och just nu är det en väldigt positiv känsla.

I vår planerar vi att renovera lite i huset, det är hallen och fasaden på framsidan som ska få sig en övergång. Vi ska bland annat flytta ingången till huset och då måste vi byta dörr. Hustrun och jag tittar därför på en massa olika dörrar just nu. Vi vill ha nåt i allmogestil men det begränsar inte utbudet särskilt mycket. När jag sprang i går så passerade jag ett torp som hade en snygg lite gammaldags dörr med både liggande och sned panel. Jag hade inte nån kamera med mig men med hjälp av Google maps kunde jag leta rätt på torpet. Dörren på fotot är dock snyggare idag eftersom ägarna har slipat och lackat om den sen Google var där och fotade.

Till sist en bild på Hia från igår när vintersolen hälsade på. Tyvärr är det inte alls samma fina väder idag, nu blåser och snöar det rejält.

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Nelly´s garden
En bra blogg
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
http://villblifrisk.com/dorrar/
Twitter
INSTAGRAM