Dörren på plats

Jag har flera gånger bloggat om att min värld krymper i och med att jag håller mig alltmer hemma och sällan åker in till Halmstad. Länge har jag inte sett det som ett stort problem men den sista månaden har det känts som om det gör mitt liv fattigare. Jag har också börjat sakna att ”leka” med kläder och klä upp mig, sånt blir ju aldrig av om jag är hemma jämnt. Vi har pratat om det på terapin och sagt att vi ska jobba med det i vår, efter att jag tagit mig igenom höst- och vintermörkret. Jag tänkte dock försöka börja jobba med det lite så smått redan nu. På torsdagarna tillbringar jag vanligtvis en timme i bilen sittandes utanför sonens dansträning och min plan är börja försöka göra nåt under den timmen, t.ex. åka till biblioteket eller ta mig till Myrorna. I går blev det biblioteket och det resulterade i fem lånade filmer, några har jag sett (men inte på väldigt länge) och några är helt nya för mig.

Idag har vi haft snickare i huset, de har satt upp lister och monterat in en dörr i den renoverade delen av vinden, så vi kan nog betrakta det projektet som avslutat nu. Att det dröjt så länge beror inte på snickarna utan på att vi behövde skrapa en dörr, måla en  dörrkarm och en del lister först och det drog ut på tiden.

Till sist en bild som en granne tog på vägen utanför oss i morse. Vi hade tydligen älgbesök.

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Nelly´s garden
En bra blogg
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
http://villblifrisk.com/dorren-pa-plats/
Twitter
INSTAGRAM