Dräneringsgrävning

Idag har vi haft grävare här för att fixa med en ny dränering ut från källaren. De lägger en ny dränering på kortsidan av huset för att leda bort en del av det vatten som vi märkt finns under källaren. De ska också dra in ett kort rör i källaren, ett rör som vi sen själva ska koppla ett dräneringsrör på för att ha dränering under källargolvet. Jag började gräva schaktet för den dräneringen i somras men nu är det för blött för att slutföra  grävningen så det får vänta tills det torkar upp i sommar igen.

I fredags var båda sönerna var hemma från skolan på grund av förkylning och idag känner jag att de har skickat förkylningen vidare till mig, tung i huvudet och ont i halsen. Jag har ägnat en stor del av eftermiddagen åt att ligga i soffan och vila för att förhoppningsvis slippa en kraftig förkylning.

Nån annan som legat en del i soffan är Betty (fast inte idag). Hon får egentligen inte ligga där men när hustrun och jag har lagt oss på kvällen så smyger hon upp i soffan. Ibland har hon så bråttom upp att vi inte ens hinner lägga oss innan hon intar soffan, det räcker med att vi släckt i vardagsrummet och påbörjat läggningsbestyren.

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Nelly´s garden
En bra blogg
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
http://villblifrisk.com/draneringsgravning/
Twitter
INSTAGRAM