Drygt 140 bilder – men inga bra

Helgen bjöd på mycket nederbörd (faktiskt en hel månads regnande) men igår och idag har varit väldigt fina dagar. Jag har haft kameran med mig när jag promenerat med Betty och tagit en hel del kort (drygt 140 stycken) men inte riktigt fått till bilderna. Nedan finns några av de som i varje fall blev någotsånär (de tre sista är klickbara).Som framgår av bilderna så har vi haft lite nattfrost här.

Det är ju höstlov den här veckan så 12-åringen har hållit mig sällskap här hemma, hans bror är ju hos mormor och morfar. Sonen och jag har inte hittat på nåt, jag har gjort mina vanliga sysslor och han har mest spelat och slappat. Han har dock krattat en del löv och det syns att krattandet börjar ta på löven nu.

Idag var sotaren här och tog både kakelugnen och vedpannan. Det är en ny sotarfirma i år efter att den som brukade sota förlorat kommunens upphandling om att ha ansvaret för sotningen i Halmstad. Jag märkte dock ingen större skillnad mot tidigare. Jag tycker alltid att det är jobbigt när sotaren är här eftersom jag oroar mig för att de ska hitta nåt fel på pannan eller skorstenen, fel som gör att vi får eldningsförbud. Egentligen tror jag inte att det är nåt fel på varken pannan eller skorstenen (ta i trä) men jag jagar ändå upp mig varje gång det är sotning.

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Blakemar Briars
Hur ett proffs gör en pipa
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
http://villblifrisk.com/drygt-140-bilder-men-inga-bra/
Twitter
INSTAGRAM