En böjd Dublin

Häromdagen så kändes det som att mitt mående var på väg uppåt men i går och idag så verkar det ha vänt nedåt igen. Dagens inlägg blir därför kortfattat, bara en fotodokumentation av hur en av mina pipor blev till, från kloss till färdig pipa. Klossen kommer från en ek som jag själv fällt i vår skog, verkligen närproducerad. Pipor med den formen på huvudet har modellnamnet Dublin men när skaftet är böjt så kallas de ofta för Zulu. Eftersom jag är så torsk på Irland så föredrar jag dock benämningen ”en böjd Dublin”. Skaftet är köpt men jag böjde det själv.

 

 

 

 

 

 

 

 

        

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Blakemar Briars
Hur ett proffs gör en pipa
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
http://villblifrisk.com/en-bojd-dublin/
Twitter
INSTAGRAM