En släng av corona

I går så trodde jag att jag fått en släng av corona eftersom jag var väldigt trött och hängig men under eftermiddagen så blev jag dessutom illamående så jag misstänker att det var nåt annat. Det är mycket möjligt att det var helt psykosomatiskt och berodde på stress och oro rörande coronahysterin och Piranas sjukdom. Idag är jag hur som helst mycket piggare.

Innan jag blev dålig i går så hann jag gå en sväng med Betty och när vi passerade hagen där de lagt gödsel såg vi att de var i full färd med att sprida den. Idag på förmiddagen så körde hustrun och jag förbi stycket med Hia och då såg vi att de också hunnit med att harva.

När jag gick med Hia till hagen efter körningen så hade han tydligen ett sånt kli i pälsen att han inte kunde vänta med att rulla tills vi nådde hagen för halvvägs så la han sig ner och rullade.

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Nelly´s garden
En bra blogg
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
http://villblifrisk.com/en-slang-av-corona/
Twitter
INSTAGRAM