Filmtajm!

Idag tog hustruns och mina barnfria dagar slut när sönerna kom hem igen. Det har varit lugnt och skönt med dem hos mormor och morfar men det var också väldigt skönt att få hem dem. De, liksom hustrun, har skola och jobb i morgon så jag kommer att få ha huset för mig själv igen – på gott och ont.

Medan killarna var borta så kom hustrun och jag aldrig iväg till Halmstad för att gå på bio eller för att äta ute. Vi har dock sett en hel del på film här hemma, både på dvd och på Viaplay som vi har tillfälligt. Filmer vi sett är: ”Det är aldrig för sent Larry Crowne”,Eat, love, pray”, ”Freaky Friday”, ”Victoria och Abdul”, Maudie” och ”Dolda tillgångar”.

En del av filmerna var inte särskilt bra medan andra, t.ex. ”Maudie” och ”Dolda tillgångar” var väldigt sevärda.

De senaste dagarna så har min fru och jag också promenerat en del med Betty och hustrun har då gett sig på att träna lydnad med henne. Jag har kunnat konstatera att Betty är en engagerad, om än inte särskilt begåvad, elev.

Jag har inte kunnat låta bli att fundera en del på mejlet om redaktionell marknadsföring som jag fick i fredags. Tankarna har kretsat kring om det finns nån form av redaktionell reklam som jag skulle kunna tänka mig att lägga ut på bloggen. Det finns det nog inte, det enda jag ens skulle kunna tänka mig att överväga är om den irländska turistmyndigheten bad att få göra reklam för Irland. Fast jag skriver väl redan positivt om Irland? Jag behöver i varje fall ingen uppmuntran eller motprestation för att göra det eftersom Irland i mina ögon är skapelsens krona.

Till sist en bild på lördagens solnedgång och två ”Betty-bilder”.

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
WTF is Brexit?
Om Brexit, UK, GB och det Brittiska samväldet
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Blakemar Briars
Hur ett proffs gör en pipa
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
http://villblifrisk.com/filmtajm/
Twitter
INSTAGRAM