”Finns på google”

Igår var tioåringen och jag hos en granne och fikade, vi var där för att hjälpa till med en kanalsökning på teven men när den var avklarad så blev det kaffe och bullar – sonen försåg sig med båda sorterna. Under kaffedrickandet så pratade vi bland annat om att grannen sett räv i en av våra hagar. Det låter kanske inte som en stor händelse men vi har inte haft räv här på sex-sju år så det var faktiskt lite av en nyhet. Även om rävarna som rört sig här tidigare har tagit en och annan höna så tycker jag att det är kul om vi får tillbaka mickel hit.

Under rävsamtalet så tog 10-åringen upp att vi har en sällsynt fladdermus, Barbastell, hos oss. Som barn gör så började han undra en massa om barbastellen. Saker jag inte kunde svara på så därför googlade han lite på telefonen. Han blev mycket förvånad när foton jag tagit på en barbastell som mellanlandade i vårt pannrum dök upp nästan först i hans sökning. Under kvällen pratade han sen flera gånger om att mina foton, och en länk till bloggen, ”finns på google” som han uttrycker så han blev nog lite imponerad av att mina grejor dök upp på hans sökning. Jag tycker att mitt brutna revben blivit bättre och jag har dragit ner på den smärtstillande medicinen utan att det påverkat mig negativt, t.ex. sömnen. Natten till idag fick jag dock väldigt ont i revbenet, så ont att jag var tvungen att gå upp och ta en extra smärttablett och sen vänta med att lägga mig tills den börjat verka. Det känns nästan som att revbenet spökade – natten som gick var det ju exakt en vecka sen jag fick kanonont och vi var tvungna att åka in till akuten.

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Blakemar Briars
Hur ett proffs gör en pipa
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
http://villblifrisk.com/finns-pa-google/
Twitter
INSTAGRAM