Gruffande gravänder

Jag har försökt klippa gräset idag men misslyckats eftersom det kyliga vädret gjort att batteriet laddat ur. Jag gjorde ett första klippförsök direkt efter lunch men då ville inte gräsklipparen vara med alls så jag satte batteriet på laddning och väntade. När jag senare under eftermiddagen provade att starta klipparen så gick den faktiskt igång men jag fipplade med choken och då stannade motorn för mig och sen fanns det inte ”kräm” i batteriet för en start till. Nu ska jag ladda batteriet ordentligt innan jag ger mig på att försöka få igång gräsklipparen igen.

Den misslyckade gräsklippningen har tagit hårt på mig, jag känner en enorm frustration och stress just nu, det känns som om varenda nervtråd i hela kroppen är aktiverad och reagerar på minsta lilla ting som händer i omgivningen, ljud, ljus, rörelser, vad som helst. Det är en reaktion som inte står i någon som helst rimlig proportion till det inträffade. Eftersom det verkligen är fysiskt utmattande att reagera på det viset så kommer det nog bli en tidig kväll för mig.

Innan jag gav mig på att försöka klippa gräset så var jag ner till Getinge och fyllde en dunk med gräsklipparbensin. På vägen till byn så såg jag ett gäng gruffande gravänder. Jag har sett två på samma plats tidigare men nu var de tre, innan ett slagsmål dem emellan ledde till att en tog till flykten. Tyvärr hade jag inte den riktiga kameran med mig så jag fotade med telefonen och då blir bildkvalitén lidande.

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
WTF is Brexit?
Om Brexit, UK, GB och det Brittiska samväldet
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Blakemar Briars
Hur ett proffs gör en pipa
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
http://villblifrisk.com/gruffande-gravander/
Twitter
INSTAGRAM