Harry bit för bit

Jag tittar på mycket skräp på YouTube och på teve, skräp som till exempel ”Cops” och ”2 1/2 män” men de senaste veckorna har jag börjat titta på filmer ur vår rätt omfattande dvd-samling. Jag började med gangsterfilmer som ”Casino” och ”Maffiabröder” men har nu tagit mig vidare till Woody Allen och ”Harry bit för bit” (Deconstructing Harry). Jag har sett den förut, faktiskt skrivit om den här på bloggen också:

den innehöll mycket av det som utmärker Woody Allens filmer, absurda, neurotiska karaktärer, komplicerade relationer och ett betraktande av judendomen genom en ateistisk skrattspegel. Även fast filmen innehöll en flera väldigt bra scener så saknade den som helhet nåt, det var som att Woody Allen bara staplade scenerna på varandra utan att lyckas få liv i filmen.” (20151226)

Jag måste säga att jag tycker bättre om filmen nu än då, nu tycker jag att den hänger ihop på ett helt annat sätt än jag uppenbarligen gjorde 2015. Efter ”Harry bit för bit” tror jag att det blir ännu en Allen film, ”Midnatt i Paris” och efter den blir det nog tillbaka till gangstergenren med ”Kill the Irishman”

I eftermiddags så klämde jag in veckans tredje löppass när jag sprang fem kilometer (arkivbild – det regnade inte). Jag avslutade rundan med att springa och titta till fåren. Som vanligt var de längst bort i hagen och de sprang bräkandes bredvid mig när jag joggade tillbaka till grinden.

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Nelly´s garden
En bra blogg
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
http://villblifrisk.com/harry-bit-bit/
Twitter
INSTAGRAM