Höstros

Helgerna är veckans jobbigaste dagar för mig, inte för att jag gör extra mycket då utan bara för att det är liv och rörelse runt mig hela tiden och det gör mig psykiskt utmattad. Utöver skogspromenaden i går så gjorde vi inget särskilt men jag var helt slut i skallen vid 18-tiden i går kväll och en timme senare så sov jag. Jag sov tolv timmar men var fortfarande seg när jag vaknade i morse. Det är ju inte utan att jag börjar undra om det är nåt fysiskt fel på mig men om det är det så syntes det i varje fall inte på blodprovet jag lämnade för några veckor sen. I torsdags fick jag svar på det och alla värden låg där de skulle.

Eftersom jag la mig tidigt så fick tolvåringen hjälpa hustrun med att medicinera hästen vid 21-tiden igår. Han verkade tydligen inte uppskatta det utan suckade nåt om att när han blir stor ska han minsann inte bo på landet. Det är inte landet han ska passa sig för utan hästtjejerna……, eller möjligen hästkillarna om jag ska försöka att inte vara heteronormativ.

Apropå fördomar så började jag se ”Afrikas drottning” i dag, har bara hunnit se början men den verkar ge en stereotyp bild av afrikaner. Jag såg filmen för länge sen, typ 35-40 år, och minns den som väldigt underhållande och spännande (inga tankar på underliggande rasism då). I veckan hittade jag den på en loppis för en femma och tänkte att jag skulle se om den och se vad jag tycker nu.

Trots att vi är mitt i oktober så blommar fortfarande några av våra rosor. Sagda rosor får också fortfarande besök av enstaka bin, även om de börjar bli väldigt sega. Jag vet inte vad det är för sorts ros (eller bi) men den är trefärgad och väldigt fin (bilderna är klickbara).

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Blakemar Briars
Hur ett proffs gör en pipa
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
http://villblifrisk.com/hostros/
Twitter
INSTAGRAM