Inga långkalsonger!

Vintern slog ju till här i tisdags men de senaste dagarna så har våren gjort sig påmind igen. Snön har börjat smälta undanoch i går sken solen faktiskt så mycket att jag kunde sitta ute och röka utan vare sig långkalsonger eller luvtröja på mig. Idag har det inte varit riktigt lika varmt men kvicksilvret har ändå passerat nollan med flera grader till godo.

Ungarna är hos svärföräldrarna så jag och hustrun har huset för oss själva i några dagar, det blir verkligen lugnt och stilla härhemma när barnen är bortresta. På måndag så kommer 11-åringen hem igen men hans bror blir borta ända till nästa helg.

Det har inte hänt nåt särskilt de senaste dagarna utan jag har försökt bibehålla mina vardagsrutiner, typ djuren, ved, träning och en pipa. Hustrun och jag har varit ute och luftat Pirana lite också men hon, hästen alltså, har det jobbigt nu när det blivit lite varmare på dagarna och hon fortfarande har vinterpälsen på. Hon fäller som besatt men det är mycket päls som ska bort.

De senaste dagarna har jag sett att kajor börjat flyga till och från skorstenen på huset med pinnar i näbben så i förmiddags var jag upp på taket för att rensa bort deras bo. Till min förvåning så var det tomt i skorstenen så det verkar som att de bara mellanlandar i skorstenen (det som sticker upp är delar av metallnätet som ligger över skorstenspiporna). För säkerhets skull tänker jag klättra upp och kolla igen nästa helg.

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
WTF is Brexit?
Om Brexit, UK, GB och det Brittiska samväldet
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Blakemar Briars
Hur ett proffs gör en pipa
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
http://villblifrisk.com/inga-langkalsonger/
Twitter
INSTAGRAM