Ingen hudcancer

Idag var jag till vårdcentralen och visade upp knölen på min underarm som jag skrev om häromdagen. Först var det en sköterska som tittade på den och hon sa att det var eksem men när jag var skeptisk till det lämnade hon över bedömningen till en läkare. Hennes åsikt var att det är nån form av ärrvävnad, förmodligen efter en finne som jag pillat lite för mycket på. Hon mätte dock märket så att jag kan hålla koll på det, är det ärrvävnad så ska det inte bli större.

Jag har inte legat sömnlös över märket på armen men det var ändå skönt att få visa upp det för en doktor. Ännu skönare att det inte verkar vara något farligt.

Läkarbesöket gav mig en anledning att klä upp mig lite. Det blev en blandning av formellt och informellt – Dr Martens och jeans med kavaj, väst, slips och hatt. Kavajen är lite speciell för mig eftersom det var den första Corneliani-kavajen jag hittade i en second-handbutik. Kavajen är lite omodern eftersom den har tre knappar men det stör inte mig och en Corneliani är alltid en Corneliani.

Idag fick jag brev från Pensionsmyndigheten, det var inte deras årsbesked utan ett meddelande om att en av mina fonder ska byta förvaltningsbolag. Förhoppningsvis kommer det inte påverka fondens utveckling negativt men jag har svårt att se att det kommer främja den eftersom fonden redan går som tåget, +46,9 procent i år. Fast det är nog ett bra börsår i år för alla mina fonder går bra, den som gått sämst har ändå ökat med nästa 25 procent. Det hinner dock svänga ännu. Förra året gick mina fonder bra (kanske inte riktigt som i år men ändå) men i december så störtdök de.

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Nelly´s garden
En bra blogg
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
http://villblifrisk.com/ingen-hudcancer/
Twitter
INSTAGRAM