Inte för varmt för att stängsla

Det var nån på Facebook som skrev att det var tur att det inte snöar för det är på tok för varmt för att skotta snö…. Jag håller med men jag och hustrun trotsade ändå värmen idag och satte upp lite stänge. Fåren ska byta beteshage i morgon, de ska till hagen där riset ligger (det sista virket hämtades för nån dag sen). Vi plockade ner staketet när de la upp ris och massaved där men nu är det uppe igen. Svettigt värre att få ner stolparna. Eftersom det är torrt i backen så var det svårt att få ner stolparna ordentligt, det syns att de satt djupare tidigare (hela den mörka biten längst ner var under markytan då)

Efter att vi var klara med staketet så visade hustrun att hon är den riktiga hårdingen i familjen genom att plocka fram röjsågen för att slå gräs längs med hästhagen. Röjsågen tyckte dock det var för varmt för att jobba så den vägrade starta. Flera gånger gick den några sekunder innan den la av, mycket irriterande.

När jag gick ut för att sätta mig med pipan igår, med Betty i släptåg, så var igelkotten där. Den kurade genast ihop sig (jämte en rådjursskalle som ligger och skräpar vid dörren) men när Betty och jag lät den vara så knatade den vidare. Betty låg där jag satt och rökte men hon hade stenkoll på igelkotten.

Till sist lite trädgårdsblommor.

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Nelly´s garden
En bra blogg
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
http://villblifrisk.com/inte-varmt-att-stangsla/
Twitter
INSTAGRAM