Kallt men fint

Det var en kall men fin morgon i morse, första frosten denna höst. Det var perfekt väder för att köra häst men Pirana har tappet en sko så det blev inget av med det. Hovslagaren kommer dock i veckan så nästa helg kan vi köra igen. Vad vi dock gjorde i förmiddags var att flytta fåren från hagarna härhemma till vår finaste hage. Egentligen hade vi tänkt att de inte skulle gå där något mer i år men det var så mycket gräs kvar att vi tog dit dem en sväng till.

Flytten gick hyfsat smidigt. Fåren kom i full galopp när jag ropade på dem men på vägen hoppade de in i en hage vi passerade men vi fick ut dem igen och när de väl förstod vart de var på väg så sprang de i förväg.Hustrun ägnade även lite av förmiddagen till att borsta på Betty som har satt i gång att fälla riktigt ordentligt. En kort stunds borstning renderade en stor hög med hår.

I torsdags så skrev jag om att Betty och jag sett en ekorre i en ek under vårt promenerande. Sen dess har vi nog sett en eller flera ekorrar på ungefär samma ställe under varenda promenad. Jag har aldrig noterat att vi haft så många, eller så aktiva, ekorrar i skogen. Å andra sidan har jag aldrig haft en ”ekorrhund” med mig när jag promenerat. Vi hade ju en hund tidigare men han var inte intresserad av ekorrar på det sätt Betty är.Till sist ett foto från trädgården och en video som ni bör se – George Clooney med ett viktigt budskap.

 

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Blakemar Briars
Hur ett proffs gör en pipa
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
http://villblifrisk.com/kallt-men-fint/
Twitter
INSTAGRAM