Kaninskutt

I går la jag äntligen ut en annons på Facebook (klicka på den så blir den större) om vår stundande lammslakt så nu återstår bara att hoppas att folk läser den och vill köpa kött. Vi har fått en del beställningar men det är många lamm i år….

Jag har tidigare i höst bloggat om att vi ser mycket kaniner här omkring. Det kryllar fortfarande av kaniner i markerna, i går var det tre som busade runt på gräsmattan. De såg ut att ha hur kul som helst. Eftersom jag börjat elda i pannan nu så har jag ränt en del i pannrummet och då har jag inte kunnat undgå att notera det stora antalet fjärilar som sitter i taket och på väggarna. Jag tror att det är amiralfjärilar som satt sig där för att övervintra. Amiralfjärilar brukar tydligen ha svårt att klara de svenska vintrarna men om de sitter i pannrummet, som ju är ganska varmt, så kanske det går bra.

De senaste dagarna har bjudit på ett härligt höstväder som gjort att jag knäppt massvis med ”stämningsbilder”. De flesta blev dock ganska stämningslösa men några blev ok.

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Nelly´s garden
En bra blogg
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
http://villblifrisk.com/kaninskutt/
Twitter
INSTAGRAM