Klimatförändring på Konsum

I förmiddags åkte jag ner till Getinge för att tanka bilen och köpa ingredienser till den hemmagjorda müsli som jag börjat göra. På Konsum kunde jag konstatera att semmelsäsongen tydligen börjat – bland deras bakverk fanns en förpackning med två semlor. Brukar inte semlorna dyka upp först efter jul? I Getinge har de inte ens fått fram julmusten än och att då börja sälja semlor känns väldigt tidigt. Det är väl klimatförändringens fel – årstiderna flyter ju ihop allt mer.

Idag är vädret grått och regnigt men i går var fantastiskt fint. Jag passade på att njuta av höstsolen under promenaderna med Betty och i samband med att jag rökte en pipa i en av hagarna (jag ser bister ut på fotot men det är solsken på insidan 🙂 ).Under gårdagen passade jag också på att klippa gräset. Jag tror att det var den sista klippningen för i år men osvuret är bäst.

När jag gick med Betty så passerade jag fåren flera gånger och de verkar ha det bra i hagen. De såg i varje fall väldigt idylliska ut. Apropå fåren så har vi äntligen kommit till skott med att börja sälja lammskinnen vi fick från garveriet för ett tag sen. Nedan finns bilder och priser (inkl. moms) på de skinn som är kvar. De dyrare skinnen är från tackor och de är både finare (lockigare) och större än lammskinnen. Klickar ni på skinnen så blir bilden större. I början av november kommer vi också ha lammkött till försäljning. Skulle nån vara intresserad så hör av er!

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Blakemar Briars
Hur ett proffs gör en pipa
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
http://villblifrisk.com/klimatforandring-pa-konsum/
Twitter
INSTAGRAM