Kört med Tora

Nu har hustrun och jag kommit igång med att köra Tora. Vi var ute både igår och idag men det blev inga långa rundor eftersom vi tar det lugnt och försiktigt så här i början. Tora är lite otålig när vi ska iväg men jag tror att hon lugnar sig när hon och vi hittat våra rutiner. Pirana var också otålig i början när vi spände för men efter ett tag lugnade hon sig.

Igår gjorde jag nåt som jag inte gjort på länge – jag laddade upp en pipvideo på YouTube. Min engelskspråkiga YouTube-kanal ligger fortfarande i malpåse så gårdagens övning var på svenska och på min ”officiella” kanal. Jag tyckte det var kul att göra gårdagens video men jag saknar verkligen inte min engelska kanal. Jag tappade glädjen i att hålla på med den och jag tror det kom sig av att jag började ta den på för stort allvar. Att lägga upp en svenskspråkig video en gång i halvåret kan jag göra bara för skojs skull, det finns inga krav i det.

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Nelly´s garden
En bra blogg
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
http://villblifrisk.com/kort-med-tora/
Twitter
INSTAGRAM