Lock & co

I höst måste jag försöka att komma iväg hemifrån lite oftare än jag gjort det senaste halvåret. Hustrun fyllde år i går och vi gick på lokal för att fira men jag var väldigt nervös inför avfärden så jag känner att jag behöver träna på att lämna gården. Vi var inte på nån fin eller snoffsig restaurang utan det blev Wild west. Jag och 13-åringen åt hamburgare medan hustrun och yngsta sonen tog revbensspjäll.

Att gå ut och äta gav mig en anledning att klä upp mig lite, i rött och blått. Hatten är en av mina få riktiga märkeshattar, den är gjord av Lock & co som har gjort hattar på St James´s street i London sedan 1676.Under morgonens promenad med Betty så såg vi både fasaner och ekorrar men dåligt ljus och långa avstånd gjorde att bilderna inte blev bra (problemet finns aldrig bakom kameran 🙂 ). Under eftermiddagen så körde hustrun och jag en sväng med Hia och eftersom de flesta stubbåkrarna häromkring plöjts upp nu så höll vi oss på vägarna. Under turen började det åska, och sen även regna, så den blev lite kortare än planerat.

Jag rundar av dagens inlägg med några bilder tagna under eftermiddagen, bl.a. en amiralfjäril som jag tror torkar vingarna efter en regnskur.

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Nelly´s garden
En bra blogg
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
http://villblifrisk.com/lock-co/
Twitter
INSTAGRAM