Ny turbo

Vår nya begagnade passat har varit inne på felsökning hos Motorhalland igen, den ventil de bytte när de hade bilen för två veckor sen har ju inte fått motorn att sluta hacka. Nu säger de sig absolut säkert ha hittat felet och det ska vara att, jag citerar, ”…den kärvar vid turboaxeln men när de körde luft förbi så gick det bra.” Jag fattar nada men problemen ska tydligen lösas genom att de sätter in en ny turbo i motorn. Det låter som en dyr åtgärd men den går på garantin så den smällen får Motorhalland ta. Vinsten de gjorde på bilen när de sålde den till oss måste ha gått till alla garantireparationer de gjort sen vi köpte den – ny insprutningsventil, ny vattenpump, ny kamrem och så en ny turbo. Det blir kanske billigare om de ger oss en ny bil istället…?

Idag åkte 10-åringen och jag till Gudmundsgårdens gårdsbutik och åt lunch. Vi hade tänkt äta varm mat men de serverar bara mackor under sommaren (de fick tydligen inte tag på tillräckligt kvalificerade semestervikarier) så sonen och jag åt varsin ”Bondemacka”. Vi köpte även med oss lite olika korvar hem.

Till sist lite blandade bilder – som synes börjar både hallon och krusbär mogna. Båda skulle dock må bra av lite ytterligare sol och värme för att få den där rätta sötman.

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
WTF is Brexit?
Om Brexit, UK, GB och det Brittiska samväldet
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Blakemar Briars
Hur ett proffs gör en pipa
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
http://villblifrisk.com/ny-turbo/
Twitter
INSTAGRAM