Pinchos – inte min favorit

Äldsta sonen fyller tolv idag men vi inledde firandet redan i går kväll genom att åka in till Halmstad och äta på restaurang. Sonen fick välja var han ville äta och valet föll (tyvärr) på Pinchos, där beställer man sin mat via deras app i telefonen och sen får man hämta den själv vid ett serveringsbord (efter att man fått ett meddelande i telefonen om att maten är klar). Jag tycker att sättet att beställa på Pinchos är både bökigt, stressande och opersonligt (maten är dock helt ok) men ungarna gillar det så i går var det bara att bita ihop och se glad ut.

Jag vet inte hur bra jag lyckades med ihopbitandet för jag var inte i toppform. Jag hade egentligen ingen lust att följa med in till Halmstad men att inte följa med på sonens firande fanns liksom inte på min karta så det var bara att hänga med och försöka se glad ut. Tyvärr tror jag inte att jag lyckades kamouflera min sinnesstämning särskilt väl, jag var nog rätt tvär och bister.

Jag sov inte bra i natt så formen i dag har inte varit mycket bättre än i går. Jag hade behövt en riktigt slapp dag idag men tyvärr har måndagen den 19:e november innefattat alldeles för många aktiviteter för min del. Det är väl kanske inga riktiga stordåd jag utfört idag, snarare vardagsbestyr, men de har ändå hållit mig på tårna under större delen av dagen och inneburit att jag fått för lite tid till vila.

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
WTF is Brexit?
Om Brexit, UK, GB och det Brittiska samväldet
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Blakemar Briars
Hur ett proffs gör en pipa
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
http://villblifrisk.com/pinchos-inte-min-favorit/
Twitter
INSTAGRAM