Samling vid pumpen

De senaste kvällarna har jag haft med mig Betty ut när jag suttit med pipan. Jag litar inte fullt ut på henne så hon är kopplad med en lång lina men innan i går kväll så hade den inte behövts. I går blev annorlunda eftersom vår katt Stout behagade lägga sig under min bil. Betty är tokig i katter och ville absolut till honom men linan räckte inte riktigt ända fram vilket resulterade i att hon stod, och stundtals låg, så nära bilen hon kom och stirrade på katten. Jag är helt övertygad om att Stout hade full koll på läget och bara retades med Betty där han låg.

Vi har en halt häst i stallet igen. Den här gången är det inte vår häst utan inhyrningen Pepsi som har ont i fötterna (höger framhov för att vara exakt). Vill det sig illa så är det fång men med lite flax är det bara så att hovslagaren tog lite för mycket när han verkade henne häromdagen. Pepsi står inne nu vilket innebär att Hia går ensam i hagen. Det är inget han gillar, han vandrar fram och tillbaka och gnäggar mycket.

Vi har fått riktig sommarvärme i Getinge. Det märktes när jag fyllde på fårens vattenbalja i eftermiddags – det blev genast ”samling vid ”pumpen”.

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Nelly´s garden
En bra blogg
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
http://villblifrisk.com/samling-vid-pumpen/
Twitter
INSTAGRAM