Sid

Idag har vi varit och hämtat vår bagge. Det visade sig vara en lurvig sak vid namn Sid, han är inte döpt efter basisten i Sex Pistols utan efter figuren i ”Ice age”. Hämtningen blev lite äventyrlig eftersom Sid började stångas mot dörren i släpet när vi körde hem. Lösningen blev lite ”rallykörning” för att få honom att fokusera på att hålla sig på benen istället för att försöka bryta sig ut ur transporten.

Väl hemma blev det också lite dramatiskt eftersom vi körde fast med bilen när vi försökte köra bakvägen upp mot fårhuset för att slippa leda baggen så långt. Tanken var god men det blev ändå till att leda (kanske mest släpa) honom en bit. Väl inne hos tackorna så blev det en väldig cirkus när han var jätteintresserad av tjejerna men de var väldigt skeptiska till honom. Jag kan förstå dem eftersom han gjorde ett väldigt ”slemt” intryck med höga flåsningar och viftande tunga (med en blå spets). Inte särskilt romantiskt alls. Det blev en hel del spring innan han till slut fick börja komma dem inpå livet. När han väl fick det så var han snabb på att försöka utnyttja tillfället.Jag tror inte att det blev några fullbordade betäckningar eftersom tackorna inte är i brunst men förhoppningsvis blir de det ganska snart.

Efter att ha fått Sid på plats och ätit en sen lunch hann hustrun och jag med att köra Pirana en sväng i skogen. Det var länge sen nu men allt gick bra och vi släpade hem lite av den ek jag tog ner förra veckan.

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
WTF is Brexit?
Om Brexit, UK, GB och det Brittiska samväldet
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Blakemar Briars
Hur ett proffs gör en pipa
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
http://villblifrisk.com/sid/
Twitter
INSTAGRAM