Sin fars son

Kajorna har fortsatt att flyga till och från skorstenen, ibland med pinnar och ibland utan och jag vill inte ha dem där, inte ens för mellanlandningar. I förmiddags plockade jag därför fram luftgeväret för att skrämma dem lite. När det satt en kaja på skorstenen, eller rättare sagt under plåthuven vi har på skorstenen, så sköt jag ett skott som träffade plåten med en rejäl klang. Kajan fick väldigt bråttom därifrån och under eftermiddagen så har jag inte sett till några kajor.

Några andra som kanske också slutat flyga med pinnar är det skatpar som den senaste veckan arbetat på ett bo i en av kastanjerna på framsidan. De har varit väldigt flitiga och jag har observerat dem när jag suttit och rökt men idag så såg jag inte till dem alls under den timme jag satt och njöt i vårsolen. För min del så får de gärna ha flyttat någon annanstans eftersom det brukar vara ett jäkla liv på skator när de har ungar och när det blir varmare så vill jag kunna ha fönstret öppet i sovrummet utan att bli störd. Skatfria kastanjer är tystare kastanjer.

Äldsta sonen kom tillbaka hem från sitt påskfirande hos mormor och morfar idag. Han var bara in och vände innan han stack ut och lekte men när han gick så kunde jag konstatera att han är sin fars son. Hans regnbyxor hade gått sönder under påsken och han hade lagat dem med silvertejp. Det är ordning med den killen!

Innan sonen anlände så hann hustrun och jag ut en sväng med Pirana i vårvädret. Det blev en riktigt trevlig tur som jag tror att hon uppskattade lika mycket som vi gjorde.

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
WTF is Brexit?
Om Brexit, UK, GB och det Brittiska samväldet
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Blakemar Briars
Hur ett proffs gör en pipa
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
http://villblifrisk.com/sin-fars-son/
Twitter
INSTAGRAM