Sista kvällen med grillen

Sommarvädret vägrar ge med sig och varma kvällar lämpar sig ju väl för grillning så igår plockade vi fram vår plåttunna. Även om det är en del sommar kvar enligt SMHI så var det här nog sista grillningen för i år. Vår grill har nämligen officiellt lämnat in – sönderrostad i botten. För att klara gårdagens grillning så var jag tvungen att lägga hönsnät och folie i botten på grillen. Det gick det med men det känns inte som en långsiktig lösning. En ny grill är en långsiktig lösning men jag tror inte vi kommer till skott med att köpa nån den här säsongen, finns för mycket annat som vi behöver lägga pengarna på.

Häromveckan så skrev jag lite kaxigt på bloggen om att jag fortfarande klarade av att springa i värme. Det var kanske lite övermodigt för när jag gav mig ut på en tur i eftermiddagssolen idag (27 grader i skuggan) så gick det TRÖGT. Jag var dock envis och sprang mina fem kilometer och efteråt kändes det väldigt bra.

I morgon börjar killarna skolan igen. Jag minns sista dagen på sommarlovet som en jobbig dag men sönerna tar den med ro. De verkar mer taggade av att få träffa klasskompisarna igen än nedstämde över att vardagslunken är tillbaka. Jag tycker att det ska bli riktigt skönt att få vara ensam hemma igen, jag hoppas att jag kan komma loss bättre då och få lite gjort här hemma. Det finns fortfarande mycket kvar att måla och de regniga dagarna kan jag ju ägna åt att gräva ut fårens ströbädd (om jag orkar….). Risken finns dock att jag går ner i en svacka nu när vardagen återvänder, det har hänt förut.

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Nelly´s garden
En bra blogg
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
http://villblifrisk.com/sista-kvallen-med-grillen/
Twitter
INSTAGRAM