Svalor i fårhuset

Pepsi är mycket bättre och ska från och med imorgon få komma ut i en konvalescenthage. En hage som jag satte upp i eftermiddags. Innan jag fixade med hagen så tränade jag lite, backintervaller på cykel och sen sandsäck. Boxningsdelen av träningen blev stressig eftersom jag störde ett svalpar som boat i fårhuset, där säcken hänger. Svalorna vågade inte vara i boet när jag tränade utan flög runt i fårhuset (en satte sig dock en liten stund) vilket gjorde att jag inte fick ro att köra mina ronder så jag körde bara några stycken. Jag fotade svalorna och nedan är samma bild i en ozoomad och en zoomad version.Sommarvärmen håller i sig och i går kväll åt vi faktiskt utomhus. Jag gillar vanligtvis inte att äta ute men det var så himla varmt och kvalmigt inne så till och med jag föredrog trädgårdens svalka. Bag-in-boxen på bordet är inte vin utan must på egna äpplen. Som ni ser saknas den äldsta sonen på fotot och det beror på att han ”hängde” med kompisar i Haverdal. Där tog han tydligen årets första dopp i havet.

I går var jag inne på Facebook och la ut ett inlägg om att vi har lammskinn att sälja. Jag la det på min sida och på två Getinge-sidor. Det var gjort på ett kick men jag blev superstressad, det blev faktiskt så illa att jag var tvungen att ta både Theralen och Oxascand. Jag vet inte riktigt vad det var som stressade mig men så fort jag lagt ut text och bild slog oron till.

Till sist en blombild.

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Nelly´s garden
En bra blogg
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
http://villblifrisk.com/svalor-i-farhuset/
Twitter
INSTAGRAM