Svartsjuk häst?

När jag drog upp rullgardinen igår så möttes jag av en grann syn  – morgonsolen låg på gårdsplanens kastanjerna. Senare under gårdagen hade jag en läkartid på psykiatrin så jag blev tvungen att förlägga träningen på förmiddagen. Jag tycker verkligen inte om att springa innan lunch men jag tog mig runt i varje fall, delvis på grund av den fantastiskt klara och härliga luften som höstvädret bjöd på. Läkarbesöket gick bra och det resulterade inte i några dramatiska förändringar i min behandling, det mesta rullar på som innan. Även om läkarbesöket gick utan tårar och tandagnisslan så var jag helt utslagen av det efteråt.

Gårdagsvädret var härligt men i dag har det varit grått, grått och så lite grått på det. Stämmer SMHIs prognos så blir de närmaste dagarna än värre för vi ser ut att få duktigt med regn, drygt 50 millimeter regn på två dagar. Det är mycket även med Hallandsmått mätt. Det lär inte bli nån löpning innan fredag.

Våren 2020 så hade vi en ponny som heter Zantos uppstallad här och han och Hia blev bästa kompisar, de var hur tajta som helst. Nu ska Zantos vara här ett tag igen men den här gången går det inte lika bra. Denna vändan har Hia inte alls varit förtjust i Zantos utan jagat honom och sett till att han hållit sig borta från Hia och Tora. Hia reagerar också om jag kommer nära Zantos, då kommer han sättandes och jagar undan Zantos. Det känns lite som att han vill säga – ”Det här är min husse! Håll dig borta!”. Förhoppningsvis lugnar det ner sig snart så att Zantos får vara med i gemenskapen.

Please follow and like us:

2 kommentarer till Svartsjuk häst?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Nelly´s garden
En bra blogg
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
http://villblifrisk.com/svartsjuk-hast/
Twitter
INSTAGRAM