Tränande killar

Båda sönerna ägnar en hel del av sin vakna tid åt att spela på telefoner och Playstation men de ägnar sig också åt träning i form av dans, tennis, parkour och nu även boxning! Det är tolvåringen som dragit på sig handskarna men han gör det inte i en klubb utan det sker här hemma med mig som personlig tränare. Vi har precis inlett hans boxningskarriär (köpte egna handskar åt honom i tisdags) men jag tycker att det är roligt att träna honom och jag tror att han också tycker det är väldigt kul, det sker helt på hans initiativ.

Igår hade tioåringen avslutning på sin parkour och då hade de uppvisning på parkourbanan de tränat på under våren. De rundade av avslutningen med glass, vilken sonen intog hängandes upp och ner. Alla sätt är bra utom de dåliga…..

Jag har ännu inte lyckats klippa gräset efter söndagens misslyckade försök. Jag provade igen i måndags men gräsklipparen ville inte starta trots att jag laddat batteriet. Jag tror att det är batteriet, och inte gräsklipparen, som det är fel på så jag har införskaffat ett nytt batteri men eftersom det regnat och haglat de senaste dagarna så har jag inte brytt mig om att montera det på gräsklipparen. Prognosen säger att det ska bli klippväder till helgen men tyvärr har vi rätt mycket inbokat då så jag är inte säker på att jag hinner ut och klippa vädret till trots. Vi får se hur det blir.

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
WTF is Brexit?
Om Brexit, UK, GB och det Brittiska samväldet
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Blakemar Briars
Hur ett proffs gör en pipa
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
http://villblifrisk.com/tranande-killar/
Twitter
INSTAGRAM