Vad jag gjorde i förmiddags

Jag hade planer på att försöka få en del gjort här hemma i förmiddags, eftermiddagen var vikt åt att köra tioåringen till KomTek i Halmstad. Några av de saker som stod högt upp på min ”att-göra-lista” var:

Sätta staket

Lava ved

Röja sly

Förbereda för att börja knacka upp betonggolvet i källaren

Rensa bort ett kajbo i skorstenen

Så gräs där de grävde för avloppet

Av ovan nämnda aktiviteter så blev bara vedlavningen gjord, inte så att den är klar men jag lavade i varje fall en stund. Jag vet att det var ogörbart att hinna med allt, eller ens en majoritet av sakerna men jag hade verkligen velat orka ta tag i nåt mer än bara veden.

Även om väldigt lite på listan blev gjort så slöade jag inte bort hela förmiddagen. Jag hann med de flesta av de där vardagssakerna som alltid ska göras, släppa ut hästarna, mocka, titta till fåren, promenera med Betty, fippla med bloggen m.m. Det är viktiga saker och saker som tar tid men det faktum att de är vardagssysslor gör att de på nåt sätt inte räknas. De är som nån slags bakgrundsbrus som bara finns där.

Det blev inte särskilt mycket fotograferat under hundpromenaderna i dag men jag tog en del bilder under gårdagen.I går kväll satt jag ute med en pipa och lyssnade på fågelsången, det var en koltrast i en björktopp som dominerade ”konserten”. Jag spelade inte in hans sång (misstänker att det var en hane som serenerade någon koltrasthona) men jag hittade en inspelning på nätet som var väldigt lik det jag hörde och om ni klickar på fotot så spelas den upp.

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
WTF is Brexit?
Om Brexit, UK, GB och det Brittiska samväldet
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Blakemar Briars
Hur ett proffs gör en pipa
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
http://villblifrisk.com/vad-jag-gjorde-formiddags/
Twitter
INSTAGRAM