I väntan på IVO

Jag hade hoppats att beskedet från IVO rörande min tvist med psykiatrin skulle ha kommit idag. Tyvärr har jag ägnat en alldeles för stor del av dagen åt att tänka på om beslutet skulle komma eller inte. Efter att ha varit i kontakt med IVO så tror jag nu att det kommer på måndag. Det jag gjorde när jag kontaktade IVO var att be dem mejla beslutet till mig så fort det var expedierat (d.v.s. ivägskickat). De svarade dock att IVO:s ”riktlinje är att anmälare och vårdgivare får ta del av beslutet samtidigt” de ville därför inte mejla det nu utan först på tisdag. Därför antar jag att de räknar med att det ska komma med posten på måndag, vilket betyder att jag måste gå och våndas över helgen.

Jag har inte tänkt mycket alls på IVO de senaste månaderna men sen de meddelade att de skulle fatta beslut den här veckan så har jag grubblat alldeles för mycket på vad de ska besluta. Förhandsbeskedet gick ju i min favör men jag misstänker att psykiatrin lagt en del resurser på att få förslaget till beslut ändrat. De behövde i varje fall förlängd svarstid (enligt IVO) för att hinna formulera ett svar. Tidigare så har det känts som att det viktigaste varit att få upp konflikten till IVO för att få den avgjord där men nu så vill jag verkligen inte förlora.

Grubblet över vad IVO:s beslut har dock inte fått mig att sitta passiv hela dagen. I förmiddags promenerade jag i Biskopstorps naturreservat och i eftermiddags så städade jag lite men trots det så går det inte att komma ifrån att IVO överskuggat det mesta idag.

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
WTF is Brexit?
Om Brexit, UK, GB och det Brittiska samväldet
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Blakemar Briars
Hur ett proffs gör en pipa
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
http://villblifrisk.com/vantan-pa-ivo/
Twitter
INSTAGRAM