Våren är här!

Våren kom smygandes i går för att idag fullkomligt explodera med sol och värme. Vårvädret har lockat fram både blommor och bin (och även sädesärlan).Det var så varmt i eftermiddags att jag var tvungen att flytta in i skuggan när jag satt med min pipa. Ungarna höll sig däremot i solen eftersom de lekte pyromaner med hjälp av ett förstoringsglas (jag kunde inte heller hålla mig utan lekte med en stund).Jag fick dock en del gjort innan jag satte mig med pipan, det blev träning (säsongspremiär för backintervaller på cykel) och vedlavning. Det har känts lite tröstlöst att jobba med veden eftersom jag tycker jag lavat och lavat utan att vedhögen blivit mindre men efter dagens insats så syns det tydligt att mitt arbete gjort skillnad. Den övre bilden är på högen vid leverans och den undre är på högen efter dagens övningar.

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
WTF is Brexit?
Om Brexit, UK, GB och det Brittiska samväldet
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Blakemar Briars
Hur ett proffs gör en pipa
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
http://villblifrisk.com/varen-ar-har/
Twitter
INSTAGRAM