Vid pannrummet där satt jag och grät

Helgen som gick var ganska produktiv, av det som blev gjort var nog en röjning av vinden den viktigaste. Med röjning så menar jag att vi plockade undan allt löst byggmaterial, skyddspapp och bråte (bl.a. två bockar med en dörr som har målats) som fanns där. Orsaken till röjningen var den golvslipning som påbörjades idag, de har slipat hela dagen och ska komma tillbaka i morgon med. Det ska bli spännande att se vad de kan göra med de gamla brädorna.

Att vara produktiv kostar på för mig, det var något som jag märkte när jag satte mig ner med en pipa i går eftermiddag. Just då regnade det (väldigt välbehövligt) och jag satt i öppningen till pannrummet och puffade, tittade på regnet och bara slappnade av. Avslappningen lyckades så till den milda grad att jag började gråta utan att egentligen vara ledsen. Jag var bara trött och spänd och när jag började slappna av så kom tårarna. Så blir det ibland.

Trots att det regnade när jag satt med pipan i går eftermiddag så klarnade det upp till kvällen och vi kunde plocka fram grillen. Det blev ingen avancerad grillning, bara hamburgare men de blev väldigt goda.

Jag har jobbat vidare på att få till en skarp och snygg bild på ett maskrosfrö i luften. Det är svårt och dagens bästa försök blev tyvärr inte bättre än så här.De senaste dagarna har jag sett många blå trollsländor med nästan samma sorts vingar som fjärilar. Jag har försökt fota dem utan nån vidare framgång och nedan är de två bästa försöken. Jag vet inte vad sländorna heter men fina är de.Jag rundar av med ett par lammbilder.

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
WTF is Brexit?
Om Brexit, UK, GB och det Brittiska samväldet
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Blakemar Briars
Hur ett proffs gör en pipa
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
http://villblifrisk.com/vid-pannrummet-dar-satt-jag-och-grat/
Twitter
INSTAGRAM