Blå himmel – men blåsigt

De senaste dagarna har bjudit på en del blå himmel och solsken, de har tyvärr också varit ganska blåsiga men bor man i Halland så får man väl räkna med det. Betty och jag har hur som helst passat på och njutit av solen under våra promenader och jag har haft kameran med mig vilket resulterat i några bilder. Det två första bilderna är på en av korparna som bor granne med oss.Igår var träningsdag för mig, både mitt eget fyspass och boxercisen jag hjälper till på. Min egen träning gick bra, bortsett från en muskelbristning vid revbenen, men jag är inte riktigt bekväm med boxningen. Det är ju bara andra passet jag är med på så det är ju mycket nytt men jag känner mig lite överflödig och har inte riktigt hittat min roll gentemot huvudtränaren. När jag åkte därifrån i går kändes det som att jag ville kasta in handduken och sluta men jag ska ge det några gånger till innan jag bestämmer mig.

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Nelly´s garden
En bra blogg
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
http://villblifrisk.com/bla-himmel-men-blasigt/
Twitter
INSTAGRAM