En DAF på fel sida

Vi har varit i Värmland och hälsat på svärföräldrarna så jag har haft några dagars uppehåll i bloggandet. Vi körde upp i fredags och kom hem i går kväll. I båda riktningarna så stannade vi till vid Landhs konditori i Mullsjö – ett kanonfik som varmt rekommenderas! Innan vi kom så långt som till Mullsjö på vägen upp så såg vi dock det här ekipaget på Nissastigen, en DAF på fel sida mittlinjen. Det var dock inte så allvarligt som kan tyckas eftersom lastbilen bogserades baklänges av en bärgare.

På grund av corona så försökte vi enbart hålla oss till utomhusaktiviteter när vi umgicks med svärföräldrarna. Det blev fika och måltider i deras trädgård men vi klämde också in ett besök i det gamla gruvsamhället Långban. Hustrun och barnen passade även på att paddla lite kanot. Resandet och att vara social tog på mina krafter så jag avstod från att ge mig ut på vattnet.

Vi hade en bra tur till Värmland men det var skönt att komma hem igår. Jag satte mig med en pipa och försökte varva ner. Det var första stoppet på några dagar eftersom det inte blev nån piprökning i Värmland, jag var alldeles för trött på kvällarna.

Avslutningsvis några bilder från resan.

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Nelly´s garden
En bra blogg
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
http://villblifrisk.com/en-daf-pa-fel-sida/
Twitter
INSTAGRAM