Glass i Getinge

Veckans hittills bästa stund inträffade i går kväll när jag, frun och Betty gick en sväng och tittade på de röjda hagarna. Det var en fantastisk kväll igår och röjningen har verkligen gjort hagarna gott, det är som att markerna och den biologiska mångfalden andas optimism nu – inget mer igenväxning och för dåligt betestryck utan nu ska mångfalden frodas här. Det var så härligt att gå där med hustrun medan Betty for som en tätting runt omkring oss. De marker som nu skapas här är de marker vi har eftersträvat sen vi flyttade hit men aldrig förmått åstadkomma så vi sken nog som små solar båda två när vi gick där. Jag hade inte kameran med så inget blev dokumenterat men nedan finns två bilder som visar före respektive efter (och då var det faktiskt redan röjt lite när före-bilden togs).I förmiddags var hustrun, jag och 11-åringen in till Getinge med Hia och köpte glass. Turen gick bra, även om Hia blev busig och bockade lite en gång. Det kändes också som att vi var ett uppskattat inslag i stadsbilden för vi fick många glada tillrop.

Jag kämpar på med att fota steglitser men det går inget vidare. I går såg jag fem stycken på ett och samma ställe men de lyfte så fort jag närmade mig. Jag är nästan säker på att de håller på så på pin kiv för de flyger bara en liten bit innan de landar och sitter där tills jag närmar mig igen.Till sist en kanin och några trötta kvigor.

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Nelly´s garden
En bra blogg
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
http://villblifrisk.com/glass-i-getinge/
Twitter
INSTAGRAM