En gammal Ford

I förmiddags var det skolavslutning så nu har pojkarna sommarlov. Femtonåringen gick ut nian så han var uppklädd i sin nyinskaffade begagnade kostym. Jag är aningen partisk men han var snyggast klädd på hela avslutningen, mig inkluderad. Trettonåringen var också uppklädd men där handlade det bara om skjorta och ljusa byxor men det var ett stort framsteg jämfört med hans vanliga utstyrsel. En av föräldrarna som var på skolavslutningen åkte ståndsmässigt – hon dök upp i en veteranlastbil, en Ford från 1940 (jag frågade om årsmodellen).Jag är inte i nån vidare form, det är alldeles för rörigt här hemma just nu. Det är trevligt att ha svärföräldrarna på besök men det vänder upp och ner på min tillvaro även fast jag håller mig på min kant. Jag har dock ägnat mig åt egenterapi i form av kor och kalvar – att gå och snacka med dem får alltid tillvaron att kännas bättre. Klickbara.Jag var rastlös när jag rökte kvällspipan igår så jag promenerade omkring lite och hade kameran med mig. Solnedgången var jättefin så jag försökte dokumentera den. Klickbara.

Please follow and like us:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

*

Google translate:

Arkiv
Länkar
The Pitti Peacock
Mr Porter gör en ironisk betraktelse av herrmodemässan Pitti Uomo.
Saoradh
För ett fritt och enat Irland - Nu!
Paul Smith
En intervju med en inspirerande människa och designer som gör snygga, bärbara kläder
Nelly´s garden
En bra blogg
Boxning
En rond som inspirerar mig – Ibland överträffar verkligheten Hollywood. Släng dig i väggen Rocky!
Aileen from Derry
Om vådan av att kliva in i fel bil
Gilla och dela
RSS
Följ via Email
Facebook
Google+
https://villblifrisk.com/en-gammal-ford/
Twitter
INSTAGRAM