I förmiddags var det skolavslutning så nu har pojkarna sommarlov. Femtonåringen gick ut nian så han var uppklädd i sin nyinskaffade begagnade kostym. Jag är aningen partisk men han var snyggast klädd på hela avslutningen, mig inkluderad. Trettonåringen var också uppklädd men där handlade det bara om skjorta och ljusa byxor men det var ett stort framsteg jämfört med hans vanliga utstyrsel. En av föräldrarna som var på skolavslutningen åkte ståndsmässigt – hon dök upp i en veteranlastbil, en Ford från 1940 (jag frågade om årsmodellen).Jag är inte i nån vidare form, det är alldeles för rörigt här hemma just nu. Det är trevligt att ha svärföräldrarna på besök men det vänder upp och ner på min tillvaro även fast jag håller mig på min kant. Jag har dock ägnat mig åt egenterapi i form av kor och kalvar – att gå och snacka med dem får alltid tillvaron att kännas bättre. Klickbara.Jag var rastlös när jag rökte kvällspipan igår så jag promenerade omkring lite och hade kameran med mig. Solnedgången var jättefin så jag försökte dokumentera den. Klickbara.

Var vänlig följ och gilla: