När jag satt ute och rökte i går kväll så blev jag kissnödig och gick bakom knuten och slog en drill. När jag stod där så kom plötsligt två harar farandes genom trädgården, de tvärvände när de fick syn på mig. Jag börjar bli rutinerad som fotograf nu så jag hade kameran med mig, hängandes om halsen, så jag släppte snoppen och högg tag i kameran i stället. Det blev två suddiga harfoton men en skarp upplevelse!

Tidigare under dagen hade jag också fotat hare, när jag körde en runda på småvägarna för att plåta kornfält. Det blev även några bilder på fält där de nyss skördat gräs. Fågeln på bilden nedan är en spov. Fotona är klickbara. Idag var jag till Göteborg och mötte svärföräldrarna som kom hit för att vara med när 15-åringen går ut nian imorgon. Jag har varit superstressad över resan (sov riktigt dåligt natten till idag) men det gick hyfsat. Inte jättebra men ändå helt ok. För att känna mig stark och redo att möta storstaden så klädde jag upp mig och satte in mina mest attitydstarka piercingar.Jag vet inte om det var nån i Göteborg som reagerade på min utstyrsel men jag kände mig stärkt och det var ju huvudsaken.

Apropå att klä upp sig så har jag fått en utmärkelse på Reddit med en motivering från givaren (anonym) som gjorde mig väldigt glad. Klickbar om texten är svår att läsa.Det är som sagt var skolavslutning i morgon och jag har fixat med linnekavajen jag köpte på Öland så att jag kan ha den. Utvändigt är den klar nu men jag måste dock fästa fodret på insidan av ärmarna, det hindrar dock mig inte från att använda den som den är. Nåt jag noterade när jag sydde är att mina nya progressiva glasögon gör skillnad – nu kan jag trä en synål utan några problem.

Till sist en blå blomma som växer lite överallt här. Jag tror att det är en Teveronika. Klickbar.

Var vänlig följ och gilla: