I går drabbades vi av ett fantastiskt försommarväder så vi passade på att grilla.grill_20150605_1_a Det var väldigt fridfullt att stå ute vid grillen och känna sommarlukterna och höra fågelsången. Jag såg dock snabbt till att bli sysselsatt genom att försöka fotografera en svala som flög in och ut från logen. Jag fick inte till nån riktigt bra bild men väl två halvdana.

svala _loge_20150605_1_ab

svala_loge_20150605_2_a

Trots att det är lördag så höll jag fast vid min rutin att gå upp klockan fem i morse. Det är oerhört skönt att fnula omkring i ett i övrigt sovande hus. Jag fixade lite kaffe åt mig, surfade runt en stund, pillade sen lite med bloggen för att sen avsluta morgonen med lite persedelvård i form av sömnad (paraplyhållare i en portfölj)portfolj_gra_paraplyhallare_a och skoputs.

I dag hade jag tänkt att jag skulle ha sågat upp ett träd som fallit över staketet i en av beteshagarna men jag kan inte riktigt komma ”ur startblocken”.startblock_a Jag har haft energi nog att fixa lite härhemma, har till och med kluvit lite ved men orken att plocka fram motorsågen och ge mig i väg till hagen har inte infunnit sig.

Det är en skön känsla att lägga sig i en säng med nya, lite stela och frasiga lakan. Stout verkar dela den uppfattningen eftersom han, helt på egen hand, kröp ner i hustruns och min nybäddade säng. stout_i_sangen_20150606_2_aJag har även en bild där han borrat in huvudet under kudden men det är inte lönt att lägga ut den eftersom det bara ser ut som att det ligger en svart fläck i sängen, helt omöjligt att se nåt djup alls i bilden.

Var vänlig följ och gilla: