Vår dvd-spelare la av för ett tag sen och förra veckan köpte jag två nya (begagnade). Tyvärr visade det sig när jag skulle koppla in dem att deras kablar inte passade till vår teve, den kräver HDMI- eller usb-portar och det hade ingen av spelarna. Jag trodde att teven hade äldre ingångar men det hade den inte så lösningen blev att köpa en adapter som kopplar ihop dvd-sladdarna med en HDMI-kabel. Jag beställde på nätet och häromdagen kom den och igår testade jag att koppla in den. Första spelaren jag provade var inga problem och även den andra fick kontakt med teven men den vägrade läsa skivorna jag matade in, det stod bara ”Bad disc”. Först trodde jag att dvd-spelaren var gjord för en annan region än Europa men efter lite googlande tänkte jag att det kunde vara nåt mekaniskt i den som strulade. Jag testade därför ett tips jag hittade på nätet, att vända spelaren upp och ner, och till min förvåning fungerade det! Igår kväll började familjen därför att titta på ”När Harry träffade Sally”. Jag hade glömt hur bra den är. Billy Crystals karaktär är ett under av härlig svartsyn.

Under sommaren har kaninerna lyst med sin frånvaro under hundpromenaderna men nu visar de sig, idag blev det två stycken. De ser för tuffa ut när de drar iväg, små, kompakta och skitsnabba! En som också är snabb är Betty, inte som en kanin kanske men när andan faller på kan hon pinna på bra (men inte när hon står snyggt uppställd).Det var tur att vi kom iväg på sälsafarin i tisdags för i går och idag har det blåst som attan. Var in och kikade på Väderötrafikens FB-sida och dagens turer är inställda på grund av blåsten.

Jag fick en fråga om mina glasögon på Reddit och det ledde mig till att googla lite på dem. Upptäckte då att de var favoriter hos King magazine när de först lanserades. Vet inte riktigt om jag tycker det är bra eller dåligt. King läses av massvis med ängsliga killar/män som som söker en stil. Jag är inte ett dugg ängslig vad det gäller min stil och jag vill inte bli förknippad med de ängsliga pojkarna. Jag antar dock att det är lite kul att glasögonen uppmärksammades som snygga.

Till sist lite vallmo och purpurklätt, båda med intensiva färger.

Var vänlig följ och gilla: