det_brinnande_rummet_a_150För ett tag sen lånade jag Michael Connellys senaste Harry Boschdeckare, ”Det brinnande rummet”. Jag har läst knappt halva boken men eftersom jag är den sortens läsare som tjuvläser slutet har jag bestämt mig för att inte läsa resten. I vanliga fall väntar jag tills jag kommit lite längre i boken innan jag bläddrar fram de sista sidorna men jag hade svårt att komma in i boken så därför ville jag kolla att det var värt att fortsätta läsa, det var det inte. Orsaken till att jag ”tjuvläser” sluten i böcker är att jag tycker att det är mäkta irriterande att läsa, och bli engagerad i, en bok för att sen upptäcka att författaren sabbade hela läsupplevelsen med ett taffligt slut. Jag tar därför det säkra före det osäkra och läser sluten i förväg.

vackarklockaJag får inte ordning på min relation till sovandet, jag kan inte hitta en trygg sömn. Att sova har blivit ett nödvändigt ont och inte nåt avslappnande. Varje gång jag vaknar på natten så johan_hatt_mulberry_1_a_200kollar jag klockan för att se hur lång tid det är kvar innan jag ”får” gå upp.

I måndags så köpte jag en hatt utan hattband på Kupan. Jag tänkte att jag lätt skulle kunna fixa till ett nytt hattband men det var svårare än jag trodde. Nu är bandet i varje fall på plats och på håll,hatt_mulberry_hattband_a och om man blundar med båda ögonen, ser det ok ut. 🙂 Allvarligt talat så tycker jag att det bra ut, vissa saker kunde blivit bättre men helhetsintrycket duger gott åt mig.hatt_mulberry_hattband_rosett_a

Jag har tidigare skrivit om att Stout attackerar våra fötter. Efter kastreringen har han lugnat ner sig men beteendet är inte helt borta. I går dokumenterade jag när han gav sig på yngsta sonens vänsterfot.

Det är ännu ett “Johanklipp” på Youtube, mina klipp där är kanske inte så intressanta för nån annan än mig. Jag tycker dock att det är kul att filma och sen fippla med resultatet och min blogg är ju till för mig i första hand, ni läsare spelar andrafiolen. Nån dag så kanske jag till och med lyckas filma nåt lite mer spännande än en busig katt.

bil_skitig_aFörra veckan så tvättade jag bilen eftersom den var riktigt, riktigt skitig. Nu är den är smutsig igen. De bygger en del i Getinge och de lägger upp schaktmassor på en åker längs med vägen till byn. Eftersom de kör fram och tillbaka med dumprar så blir vägen rätt kladdig. upplag_smassor_getinge_aFöljaktligen blir bilarna som kör där smutsiga, så nu får Forden vara skitig ett tag till.

I morse så påminde yngste sonen mig hur fantastisk det är att ha barn. Känslan när jag promenerade jämte min lilla juvel och han spontant tog tag i min hand och sen studsade lite av glädje var oerhörd. Det är underbart att den där lilla människan vänder sig till just mig för trygghet och glädje.halla_hand_barn_a

Var vänlig följ och gilla: