Gårdagskvällen var riktigt jobbig. Ångest, illamående och panikattacker. Jag är riktigt dålig på att hantera såna situationer, fast om jag vore bra på det så vore det ju knappast panikattacker. Det jag gjorde i går var att ta Theralen och Oxascand och sen försökte hitta olika former av distraktion tills jag kunde gå och läggaklader_infor_vecka24_a mig, d.v.s. när sexåringen kommit i säng (8-åringen sov över hos en kompis). I går innebar distraktion bl.a. att jag planerade vad jag ska ha på mig under nästa vecka, t.ex. kläderna till höger (fotot ljuger lite, byxorna är mer gröna än bruna i verkligheten)

Det kändes inte bra att gå och lägga sig klockan 20 en lördagskväll och lämna hustrun ensam i TV-soffan men när jag mår som jag gjorde är min överlevnadsstrategi att försöka sova bort eländet och hoppas på en bättre morgondag. Trots Theralen, Oxascand och Zolpidem så kunde jag dock inte somna i går, jag låg bara och vred mig medan hela kroppen kliade av oro. Till slut gick jag upp och tittade på TV med hustrun och åt glass. Efter TV och glass så tog jag en Zolpidem till och då somnade jag till slut och sov ganska mardrömsfritt till fem i morse när min klocka ringde.

Den stundande kvällen känns inte heller som nån höjdare men jag tror inte att den blir riktigt fullt så illa som gårdagskvällen.

kyckling_20150607_aNär jag öppnade för hönsen i morse så upptäckte jag att vi fått en kyckling! Två hönor har länge ruvat på ett tiotal ägg och det har nu resulterat i en kyckling. Med en kyckling kläckt så verkade de dock ha övergivit de resterande äggen. Jag flyttade över några av äggen till en höna som nyss börjat ruva i redet bredvid. Ett par kycklingar till hade varit kul.

I förmiddagstrad_fallit_k_hage_a orkade jag, till skillnad från i går, att ge mig johan_motorsag_son_katt_aut med motorsågen. Själva sågandet gick raskt, promenaden till och från hagen tog längre tid. När jag ändå var i hagen så kollade jag staketet hela vägen runt och dessutom så klippte jag lite sly.

Jag följer ju proffsboxningen i USA och natten till idag så boxades Miguel Cotto mot Daniel Geale (Cotto är killen till vänster). Att Cotto vann på knockcotto_geale kom inte som nån överraskning men vad som var anmärkningsvärt var att Geale ens tog sig upp i ringen. I fredags vägde han in på 71,3 kg men när matchen började i natt så vägde han drygt 80 kg! Han måste ha pressat sig nåt fruktansvärt för att klara viktgränsen på 71.3 kg om han sen kunde lägga på sig tio kilo vätska på ett dygn. Att alls ha nån ork kvar efter en sån pärs är imponerande (men samtidigt ett tecken på att boxningen behöver se över reglerna för hur och när invägningar ska ske).

Var vänlig följ och gilla: