Igår gjorde jag en av mina mer lyckade resor till Ragtime i Göteborg. ragtime_20160104Jag hämtade ut lite pengar och en kavaj som inte blev såld men jag hade också med mig en ny laddning kläder, närmare bestämt fyra kavajer och ett par skor. Till min stora förvåning så tog de emot allting, det har aldrig hänt tidigare utan jag brukar alltid få ta med mig något plagg hem. Blir alla kläderna sålda så har min insats förräntat sig med 500 procent, klart mycket bättre än mitt banksparande. Det är ju inte givet att allt blir sålt men första steget, att ta sig in i butiken, är i varje fall avklarat.

crazy_heart_affischNär jag var på ragtime så spelade de country i högtalarna och jag frågade vad det var för musik. Expediten visade mig skivfodralet och sa att det var filmmusiken till ”Crazy heart”, en filmatisering av en roman baserad på country sångaren Hank Thompsons liv. Hon sa att filmen var jättebra och att hon rekommenderade den. På nåt sätt har den gått mig helt förbi men när jag svängde inom Röda Korset i Falkenberg på väg hem så hade de den där. Av texten på filmfodralet så framgick att den fått bra svenska recensioner och att Jeff Bridges som spelar huvudrollen fick en Oscar för sin insats. Jag köpte filmen och hoppas att hustrun och jag ska ta oss för att titta på den i helgen.

Jag brukar gilla Jeff Bridges, han har spelat storartat i filmer som ”The Big Lebowski” och ”True grit”..

Idag har det varit en vanlig torsdag med praktik och terapi och den trötthet som följer på det. Jag är kanske lite tröttare än vanligt eftersom jag sovit dåligt två nätter i rad. Jag sover alltid dåligt när min hustru är bortrest och hon var på tjänsteresa måndag-tisdag men varför jag inte kunde somna i natt vet jag inte.

Var vänlig följ och gilla: