I dag så upptäckte jag att jag förlorat överblicken över mina kläder. Jag kom nämligen på att jag harjohan_vast_hundtand_front en hundtandsmönstrad väst som passar precis till den kostym jag hade förra torsdagen. De hör nog faktiskt ihop, båda är köpta på Kupan i Halmstad med bara några veckors mellanrum och fodret i västen ser dessutom ut att vara identiskt med fodret i kavajen och byxorna.kostym_hundtand_kavaj_vast_text

Jag grämer mig över att jag missade att ha västen till kostymen, i min värld så smäller en tredelad kostym tre gånger så högt som en vanlig tvådelad. Problemet är ju dock lätt åtgärdat genom att jag har kostymen till terapin imorgon. Jag tycker visserligen inte om att ha samma kostym två veckor i rad men i morgon kanske jag kan göra ett undantag, jag kombinerar den dock inte med cowboyhatt och boots i så fall – lite variation måste det vara. Fast egentligen hade jag tänkt klä mig i grönt, vitt och orange i morgon eftersom det är St Patricks daykostym_manschettknapp_klocka_orange men jag för överväga att strunta i det. Den kostym jag har som funkar med de färgerna är min rutiga favorit som jag köpte för några veckor sedan. Svårt val.

Kan jag ha den ena kostymen och ta med mig den andra och byta vid lunchtid? Skidåkarna kör juskiathlon skiathlon där de byter skidor och åkstil efter halva loppet, då borde jag ju kunna köra ett klädmässigt ”kostymathlon” och byta kostym mitt på dan…. 🙂

Med tanke på tillståndet i världen, t.ex. så borde jag vara tacksam om jag kan hålla grubblet på en nivå där det bara handlar om vilken kostym jag ska ha på mig. Vad var det Marie Antoinette sa (om hon nu gjorde det) ”Om de inte kan äta bröd så kan de väl äta kakor?”. Vissa dagar så känns det som att min tillvaro inte är så förankrad i den verklighet folk runtomkring mig lever i.staket_lagning_20160316

I förmiddags så lagade jag hålet i staket där fåren smet ut. När jag gjorde det så upptäckte jag ett par ställen till som behövde förstärkas men när det väl var gjort så släppte jag ut far_staket_lagatfåren. De var snabbt framme och kollade stället där hålet varit. I dag gick de inte igenom, de stod kvar en stund men började sen utforska hagen. Jag har varit spänd hela dan och kollat efter fåren i trädgården men än så länge har de hållit sig på rätt sida stänget.

När jag gick ut med lunchhöet så var det stor rusning i hagen, hästarna kom från ett håll och fåren från ett annat.far_rusar_2

johan_selfie_pirana_ligger_1Medan jag höll på med staketet så gick Pirana och Brynja och betade en bit bort, fast efter en stund blev de trötta och la sig ner. hastar_vilar_sigJag fick sätta mig och kela medjohan_kliar_pirana_ligger_1 båda två. Att gosa med vårtrötta hästar är inte det sämsta. Jag har inte heller kunnat släppa fotograferandet av en gäspande Brynja – idag så lyckades jag knäppa den här bilden. Jag tror att det är den bästa hittills.brynja_gaspar_20160316

Allra sist så blir det bilder på gårdagens solnedgång och isen i vattentunnan.

solnedgang_20160315is_vattenntunna_1

Var vänlig följ och gilla: