nu_ar_det_slut_aI går kväll såg vi sista avsnittet av ”Vita huset”. Vad ska vi göra nu på kvällarna? Prata? Efter att ha ”umgåtts” med Josh, Donna, President Bartlet, ”C.J.” och de andra sen i somras kommer det att kännas lite tomt.

Jag var på Socialförvaltningen idag, var inte i toppform men gick dit i varje fall. Det var en information om deras verksamhet. Det var väl intressant men jag kunde inte riktigt tillgodogöra mig det. Vet inte riktigt vad som hänt den här veckan men det har svängt fort. Mådde bra i början på veckan och så vände det. Ork och glädje bara försvann.

Just nu fasar jag lite för nästa vecka, den känns alldeles för inbokad, inget utrymme att andas på. Jag ska till Clavis på måndag, Göteborg på tisdag och Stockholm på torsdag och fredag. Besöket i Stockholm har jag sett fram emot. Clavis skickar mig, och några andra, på en konferens om rehabilitering av långtidssjuka. Vi ska bo på hotell och det blir lite som när jag var på tjänsteresa i jobbet. Som sagt var, jag har sett fram emot Stockholmsresan men just nu känns den mest jobbig. Nästa vecka ska de också komma och gräva på gårdsplanen. Vi ska dra in nytt vatten i stallet så de måste gräva för den nya ledningen. De borde sköta sig själva men det blir alltid lite rörigt när det är den typen av aktiviteter på gång.gravning_a

Jag måste tyvärr rapportera att vi inte längre har koll på vår igelkott. När jag var ute i stallet igår upptäckte jag att han inte lägre var kvar i halmhögen. Ingen aning vart han tagit vägen. Jag har kollat igenom hästboxarna och där ligger han i varje fall inte. Stallet är ju inte precis hermetiskt tillslutet så han har ju kunnat gå ut om han velat det. Han kan ju också ha förflyttat sig ut på logen och bäddat ner sig bland hö- och halmbalarna där. Jag hoppas verkligen att han klarar vintern och att vi får se honom i vår.

Var vänlig följ och gilla: