Under några timmar under gårdagen så trodde jag att det varit fel i min medicinering den senaste cipralex_amånaden, att jag ätit för lite Cipralex. När hustrun sen uppmärksammade mig på att jag läst fel på Apodosen så blev jag riktigt besviken. Det var så tröstrikt att tro att de senaste veckornas svacka berodde på en miss i medicineringen.

Jag brukar inte läsa tidningen (det har en förmåga att stressa upp mig) men i morse så bläddrade jag igenom del två av DN.. Serierna i DN. brukar inte vara så bra på söndagarna men idag fick Martin Kellerman till en fullträff i ”Rocky”.rocky_dn_a

I förmiddags så fick jag till ett riktigt bra träningspass, det var låg intensitet men jag höll på länge så dettraning_70_ovningar_3a blev en utdragen endorfinkick. Jag inledde med en kort runda löpning, sen slog jag lite på säcken och sist av allt körde jag några av de fysövningar jag bloggade om i måndags. Jag kände mig verkligen som en ny människa efter träningspasset. När jag klev ur duschen så hade jag svårt att förstå att jag varken orkat träna, eller duscha, sen i tisdags. Det blir en ond cirkel när mitt mående sätter krokben för min träning, jag går ner mig fort och blir både ford_apoteketmentalt och fysiskt sunkig.

Veckan som gått var extra jobbig eftersom jag ungarna har varit hemma väldigt mycket p.g.a. sjukdom och min trasiga bil. Det har tagit bort väldigt mycket av min egentid och har också gjort att jag inte kunnat åka in till praktiken. Bloggandet har varit väldigt viktigt under veckan, det är ett projekt som håller mig kreativ och motverkar oro och ångest.

Tyvärr så ser det ut som att mitt vabbande fortsätter, nioåringen mår inte bra och spydde tidigare spyaunder kvällen. Jag vet att skolan och fritids inte vill ha dit sexåringen heller om hans storebror är magsjuk, så båda två blir hemma i morgon också. Det innebär att jag får ställa in praktiken igen.

Jag hittade en guldgruva av boxningsclip på YouTube, nån har sammanställt en väldig massa boxning bl.a. höjdpunkterna för flera intressanta boxare, bl.a. Danny Garcia, Keith Thurman och så Andre Ward som verkar vara på väg tillbaka efter ett längre uppehåll (även om hans återkomst i ringen inte är med här).

https://www.youtube.com/watch?v=hx4ud-WucX0

https://www.youtube.com/watch?v=uZLR5tdryy8

https://www.youtube.com/watch?v=g5lLsq3q72U

Att döma av filmsekvenserna ovan så verkar Keith Thurman slå oerhört hårt, han fick in ett par kroppsslag som gjorde ont att bara se.

Var vänlig följ och gilla: